5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUPDATE / Olt: Accident rutier grav la Valea Mare. Şoferul vinovat a decedat

UPDATE / Olt: Accident rutier grav la Valea Mare. Şoferul vinovat a decedat

Un accident rutier grav a avut loc, în urmă cu putin timp, în localitatea Valea Mare, judetul Olt. Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară, în urma impactului soferul acesteia din urma suferind rani grave. Bărbatul, de 38 de ani, din Potcoava, era încarcerat la sosirea echipajelor medicale de prim ajutor si nu mai prezenta semne vitale.

De partea cealaltă, în autoturism se aflau un bărbat și o femeie, fară urme vizibile de traumă, acestia refuzând, de altfel, transportul la spital. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcare, o autospecială pentru descarcare, un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulantă Judetean Olt.

Din primele verificări efectuate de politisti, se pare că bărbatul de 39 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară în conditii de carosabil umed, ar fi pierdut controlul directiei de deplasare si ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un barbat, de 56 de ani, din Scornicesti.

Şoferul din Potcoava considerat vinovat de producerea accidentului a decedat. Politistii continuă însă cercetarile sub aspectul savarsiriii infractiunii de ucidere din culpă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este restricționată (se circulă pe o singură bandă) pe DN65 Pitești – Slatina, in localitatea Valea Mare, din cauza accidentului în care au fost implicate cele două autoturisme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS