16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Reţinut pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie

Olt: Reţinut pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie

Lucrători din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Slatina, județul Olt. au fost sesizați azi nopate de către polițiști din cadrul Politiei Municipiului Slatina despre faptul că, în stația de cale ferată Slatina, F. Florin, de 25 de ani, din comuna Plosca, județul Teleorman, a fost victima unei infractiuni de tâlhărie.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că partea vătămată, în timp ce se afla în sala de asteptare a stației de cale ferată Slatina, a fost amenințată de catre un bărbat, fiind astfel deposedat de suma de 30 de lire, 90 de lei și un telefon mobil, după care autorul a părăsit zona.
Polițiștii au continuat investigațiile, iar în aceeași zi a fost identificat autorul infracţiunii de tâlhărie în persoana lui L. Marius,  de 41 de ani, din Slatina, județul Olt.
În baza probatoriului administrat în cauză de polițiști s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore a bărbatului de 41 de ani,  acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Olt, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS