12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Ridicări cu balonul la marginea Slatinei

Olt: Ridicări cu balonul la marginea Slatinei

Slătinenii care vor să încerce experiența zborului cu balonul se pot prezenta vineri, 27 octombrie 2017, începând cu ora 8,00, la stadionul municipal „1 Mai“ de unde se vor organiza ridicări din punct fix.
Deși nu e vorba de un zbor liber cu balonul, vor avea loc ridicări la aproximativ 15-20 metri, senzația fiind deosebită, asigură organizatorii. Au încercat-o, joi, 26 octombrie, caracalenii, în patru ore aproximativ 200 de persoane fiind urcate în balon și ridicate deasupra plotului din fața primăriei. Deși ar fi vrut ca și în Slatina să găsească un loc în mijlocul orașului, organizatorii – Asociatia Română pentru Industrie Electronică şi Software – Filiala Oltenia, în parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Regională și Centrul de Afaceri (ARDBC) din Vidin (partener lider) şi Agenţia de Dezvoltare Regională şi Centrul de Afaceri 2000 Montana – au fost nevoiți să se mulțumească doar cu zona din vecinătatea stadionului.
Acțiunea face parte dintr-un proiect transfrontalier România – Bulgaria, prin interediul căruia partenerii vor să promoveze soluții mai puțin cunoscute de turism, în acest sens experiențe de zbor cu balonul cu aer cald fiind organizate în mai multe localități din zona de acțiune cuprinsă în proiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS