5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltPompieri din șase județe, în competiție la tenis de masă

Pompieri din șase județe, în competiție la tenis de masă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, Asociația Sportivă „Pompierul“ Olt și Asociația Sportivă a Pompierilor din România au organizat Memorialul „Daniel Barabaș“ la tenis de masă, competiție desfășurată în perioada 18-20 octombrie.
La concurs au participat pasionați de tenis de masă din șase județe, pompieri din cadrul serviciilor județene: Olt, Teleorman, Argeș, Brașov, Caraș-Severin și Sibiu. „Competiția este organizaă în memoria colegului nostru Daniel Barabaș, cel care a câștigat numeroase trofee la competițiile naționale și internaționale organizate de Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Din păcate, colegul nostru, pompier în cadrul Stației Scornicești, a plecat mult prea devreme din marea familie a salvatorilor, fiind răpus, în anul 2013, de o boală necruțătoare. Daniel Barabaș a fost militar cu o aleasă ținută morală, un profesionist desăvârșit, un camarad de nădejde și un împătimit al tenisului de masă“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.
Evenimentul s-a încheiat vineri, 20 octombrie, câștigătorii fiind premiați de organizatori.
Iată și cine a urcat pe podium:
Simplu: locul I – Cornel Migea – ISU Sibiu; locul II – Constantin Ziduroiu – ISU Argeș, locul III – Cătălin Dumitrescu – ISU Olt.
Dublu: Locul I – Mihai Olteanu și Matei Mirel – ISU Brașov, locul II – Sorin Gheju și Lucian Ilinca – ISUCaraș-Severin; locul III – George Cenușă și Săndel Bongioi – ISU Teleorman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS