6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Casă mistuită de flăcări la Văleni, din cauza unui boiler

Olt: Casă mistuită de flăcări la Văleni, din cauza unui boiler

Proprietarul unei case din comuna olteană Văleni și-a găsit locuința mistuită de flăcări la întoarcerea din schimbul de noapte. Bărbatul de 45 ani locuia singur și se afla, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 6-7 octombrie, la lucru când în gospodăria sa a izbucnit un puternic incendiu. Flăcările au fost văzute târziu de vecini, care au cerut ajutorul pompierilor.
 „La locul indicat s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii Stoeneşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent  cu flacără şi degajări mari de fum, la întreaga locuinţă. Pompierii au acţionat două ore pentru lichidarea incendiului, dar nu au mai putut salva locuinţa şi bunurile din aceasta“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plt. maj. Alin Băsăşteanu.
În urma cercetărilor s-a stabilit că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la un scurt-circuit electric la boilerul din locuință. Au ars casa formată din două camere, baie, bucătărie și două holuri, precum și bunurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS