11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltJandarmii olteni angrenați în misiuni de asigurarea ordinii publice

Jandarmii olteni angrenați în misiuni de asigurarea ordinii publice

Jandarmii vor fi angrenați, în perioada 29 septembrie –  1 octombrie,  în misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice pe timpul manifestărilor  cultural-artistice ce se vor desfășura în oraşul Drăgăneşti Olt „Zilele oraşului” și în localitatea Curtișoară „Sărbătoarea nucului”.

În ziua de  29 septembrie, efective de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul amical de handbal feminin dintre echipele C.S.M. SLATINA  şi .S.C.M. CRAIOVA, care se va disputa în Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina.

Jandarmii vor acționa pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, atât în zona de desfășurarea a manifestărilor, cât și pe traseele de afluire/defluire a participanților.

Pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria Olt recomandă participanților să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea  în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârsirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS