Un tânăr din Olt şi soţia sa, printre victimele accidentului din AustriaUn tânăr din Olt şi soţia sa, printre victimele accidentului din Austria

Ionuţ Datcu, de 33 de ani, originar din comuna Movileni, judeţul Olt, şi Oana, soţia lui, în vârstă de 31 de ani, din Călăraşi, se numără printre cei cinci români morţi în accidentul produs, duminică dimineaţa,  pe o autostradă din Austria. Ion Datcu, tatăl lui Ionuţ, a precizat că cei doi veneau în România pentru a-şi cununa finii.

Cinci români au murit în accidentul din Austria. Aceștia se aflau într-un microbuz, împreună cu mai mulți străini. Microbuzul, înmatriculat în România, a ieșit de pe șosea, s-a lovit de un cap de pod și s-a răsturnat. Una dintre victime a fost catapultată din vehicul.


„Cinci cetăţeni au decedat iar trei au fost răniţi, dintre care doi se află în stare gravă. Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. În acest sens, o echipă consulară mobilă din cadrul misiunii diplomatice s-a deplasat la spitalul unde se află internaţi cetăţenii români, pentru a obţine detalii cu privire la starea de sănătate a acestora şi pentru a acorda asistenţă consulară. Misiunea diplomatică română sprijină familiile persoanelor decedate în vederea eliberării certificatelor de deces şi a repatrierii trupurilor neînsufleţite”, a precizat MAE.

Potrivit ziarulromanesc.de, printre victimele accidentului s-ar afla si o persoană domiciliată în Craiova, însă Ministerul Afacerilor Externe nu a confirmat acest lucru.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 18 februarie 2018

Top