7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltJandarmii olteni, alături de elevi în noul an şcolar

Jandarmii olteni, alături de elevi în noul an şcolar

Reprezentanţi ai Jandarmeriei Olt vor fi prezenţi, luni, 11 septembrie, cu ocazia începerii noului an şcolar,  alături de elevi, profesori şi părinţi în 15 instituţii de învăţământ din șapte localităţi ale judeţului Olt (Slatina, Caracal, Corabia, Balş, Potcoava, Scorniceşti şi Deveselu).
Pe parcursul întregului an şcolar, jandarmii vor participa în sistem integrat, la menţinerea ordinii şi liniştii publice în zona instituţiilor de învăţământ aflate în competenţă, acţionând în cadrul patrulelor mixte şi al echipajelor constituite pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă.
Itinerariile de patrulare ale echipajelor de jandarmi vor cuprinde şi traseele pe care elevii se deplasează la şi de la şcoală, contribuind astfel la creşterea gradului de siguranţă al acestora.
Jandarmii vor continua acţiunile preventiv-educative şi se vor întâlni cu elevii pentru ca aceştia să cunoască prevederile legale pe anumite domenii de interes, modul de acţiune în cazul în care sunt martorii producerii unor fapte antisociale, precum şi consecinţele săvârşirii unor astfel de fapte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS