14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Criminal la 85 de ani

Olt: Criminal la 85 de ani

Un bărbat de 85 de ani este cercetat pentru omor după ce, suspectează anchetatorii, acesta și-a ucis soția cu numeroase lovituri de lopată.
Crima s-a produs în localitatea Criva, orașul Piatra-Olt, în 30 iulie 2017. După ce și-a omorât nevasta, bărbatul a plecat de acasă, din locuinţa fiului său în care locuia de ceva vreme, refugiindu-se într-o casă de pe raza aceleiași localități. Cadavrul femeii de 78 de ani a fost găsită luni, 1 august, de fiul acestuia, atunci când bărbatul s-a întors din concediu. Bătrânul nu-și recunoaște fapte, spun surse judiciare, motiv pentru care se va dispune expertiza psihiatrică.
„În fapt, s-a reţinut că, la data de 30.07.2017, în timp ce suspectul N.M. se afla în locuinţa comună situată pe raza or. Piatra-Olt, sat Criva de Jos, jud. Olt, a exercitat, prin folosirea unei lopeţi, multiple acţiuni de agresiune fizică asupra soţiei sale N. E. (în vârstă de 78 ani), localizate la nivelul întregului corp, iar la scurt timp aceasta a decedat, fiind găsită în data de 01.08.2017 de către fiul său.
După săvârşirea faptei suspectul N.M. a fugit de la locuinţa comună, acesta fiind depistat la data de 01.08.2017 cu ocazia cercetărilor, de către organele de poliţie, la un alt imobil de pe raza aceleiaşi localităţi.
Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul IML Craiova rezultă că moartea victimei N.E. a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei meningo–cerebrale, consecinţa unui traumatism cranio-cerebral produs în condiţiile unui politraumatism – heteroagresiune“, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS