UPDATE – Olt: Trei maşini implicate într-un accident la Pădurea SaruluiUPDATE 18:15 Toate cele şase victime au fost asistate la faţa locului, iar trei dintre acestea au refuzat transportul la spital. Rănit mai grav a fost un bărbat de 60 de ani, pasager în Logan. Acesta a suferit o plagă la gât, în zona jugularei şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Un alt bărbat, politraumatizat, a fost transportat la UPU Slatina.

O a treia victimă,  care a suferit un atac de panică, a fost transportată la spitalul din Balş.


La locul accidentului, Au intervenit echipajele SMURD de la Slatina şi Balş şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Ora 18:08 Un accident de circulaţie s-a produs în urmă cu puţin timp în zona Pădurea Sarului, în judeţul Olt, pe drumul E 574. În cele trei autoturisme se aflau şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 60 şi 63 de ani. Mai precis, într-un autoturism Logan se aflau 4 persoane, iar în celelalte două doar şoferii. Circulația fost o scurtă vreme întreruptă, pentru accesul ambulanţelor. Vom reveni cu amănunte.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

17 octombrie 2017

Horoscop

Berbec Un membru al familiei nu îşi respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiţi să îi faceţi reproşuri! S-ar putea să aibă motive obiective şi ar fi bine să încercaţi să îl înţelegeţi. Astăzi

Sumarul ediției de miercuri, 18 octombrie 2017

Top