Olt: Agenţia Naţională Antidrog organizează campania „Colorează-ți viața altfel!”

ana


Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Olt, va derula o serie de activităţi pentru marcarea zilei de 26 iunie, o zi menită să ne reamintească faptul că este nevoie să combatem problemele sociale generate de drogurile ilicite.

Se dorește totodată sensibilizarea în privința provocării majore pe care o reprezintă drogurile ilicite pentru societate, dar mai ales pentru tineri.

Mesajul campaniei naţionale din acest an este „Colorează-ți viața altfel!”.


Cu acest prilej, CPECA Olt va organiza o serie de evenimente publice, duminică, 25 iunie în parcul „Eugen Ionescu” din Municipiul Slatina, începând cu ora 12.00. Astfel, va fi amenajat un stand pentru distribuirea de materiale informative și pentru promovarea evenimentului, se vor forma echipe mobile care vor dialoga cu persoanele prezente cu privire la semnificația evenimentului și pericolele generate de uzul și abuzul de droguri, iar la final se va desfășura un flashmob, prin care va fi promovat mesajul „Colorează-ți viața altfel!”.

La aceste activităţi dedicate Zilei Internaţionale Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri vor fi prezenţi, alături de membrii CPECA Olt, voluntari antidrog, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Olt,  ai Poliției Locale și ai Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Olt.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

18 septembrie 2017

Horoscop

Berbec Ambianţa familială poate fi deranjată de aspectele financiare. Posibil ca membrii familiei să dorească mai mulţi bani de la dumneavoastră sau măcar să le faceți cadouri şi favoruri mai frecvent. Evitați dialogurile pe aceste teme. ...
12 septembrie 2017

Horoscop

Berbec Vor apărea câştiguri substanţiale de pe urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Deocamdată sunteți nemulţumit, pentru că nesiguranţa financiară din ultima vreme v-a dat mult de furcă. Rezumați-vă la cheltuieli strict necesare. Aveți ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 septembrie 2017

Top