12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Agenţia Naţională Antidrog organizează campania „Colorează-ți viața altfel!”

Olt: Agenţia Naţională Antidrog organizează campania „Colorează-ți viața altfel!”

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Olt, va derula o serie de activităţi pentru marcarea zilei de 26 iunie, o zi menită să ne reamintească faptul că este nevoie să combatem problemele sociale generate de drogurile ilicite.
Se dorește totodată sensibilizarea în privința provocării majore pe care o reprezintă drogurile ilicite pentru societate, dar mai ales pentru tineri.
Mesajul campaniei naţionale din acest an este „Colorează-ți viața altfel!”.
Cu acest prilej, CPECA Olt va organiza o serie de evenimente publice, duminică, 25 iunie în parcul „Eugen Ionescu” din Municipiul Slatina, începând cu ora 12.00. Astfel, va fi amenajat un stand pentru distribuirea de materiale informative și pentru promovarea evenimentului, se vor forma echipe mobile care vor dialoga cu persoanele prezente cu privire la semnificația evenimentului și pericolele generate de uzul și abuzul de droguri, iar la final se va desfășura un flashmob, prin care va fi promovat mesajul „Colorează-ți viața altfel!”.
La aceste activităţi dedicate Zilei Internaţionale Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri vor fi prezenţi, alături de membrii CPECA Olt, voluntari antidrog, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Olt,  ai Poliției Locale și ai Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS