Paul Stănescu, vicepreședinte PSD: „Știți că Darius Vâlcov și-a dat demisia, nu mai este membru de partid, probabil Dragnea a greșit“

Paul Stănescu (stânga) şi Marius Oprescu
Autori


Vicepreședintele – PSD Paul Stănescu, președinte PSD Olt, a susținut astăzi, la Slatina, într-o conferință de presă, că Darius Vâlcov nu mai este membru de partid.

„Sigur că discut cu Darius Vâlcov, nu pot să spun că nu discut. Darius Vâlcov a fost colegul nostru de partid, știți cu toții că și-a dat demisia… (lui Paul Stănescu i se sugerează să-l informeze și pe șeful partidului, Liviu Dragnea, care a susținut că Vâlcov e membru PSD Olt – n.r.). El și-a dat demisia la Olt. Probabil a greșit Dragnea când a spus“, a afirmat Stănescu.


Darius Vâlcov este la acest moment judecat în două dosare penale pentru fapte de corupție, unul aflat pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție, cel de-al doilea, pe rolul Tribunalului Olt. Fostul ministru al Finanțelor a fost ridicat de procurorii DNA și plasat inițial în arest, în martie 2015, fiind acuzat de mai multe fapte de corupție. La perchezițiile desfășurate s-au găsit în diverse locuri, la apropiații lui Vâlcov, seiful în care acesta avea bani, tablouri și trei lingouri de aur, tablouri dosite în pereți etc. Interceptările care au ajuns în media dezvăluiau o rețea complicată constituită de Vâlcov, care derula afaceri prin intermediul firmelor înființate de diverși indivizi, totul fiind coordonat chiar de Vâlcov.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 februarie 2018

Gorj: Tânăr reţinut pentru infracţiuni rutiere

Un tânăr, de 22 de ani, din comuna gorjeană Dragoteşti, a fost reţinut aseară de poliţie, după ce a cauzat un accident rutier. Suspectul este acuzat că în data de 8 februarie, în timp ce conducea un autoturism pe DJ

Sumarul ediției de sâmbătă, 24 martie 2018

Top