Pompierii au început căutările unui bărbat dispărut în apele râului Olt

Autori


Un apel la 112 a venit luni, 5 iunie 2017, puțin după orele 14,00, din Slătioara, din zona barajului de pe râul Olt, a anunţat că un bărbat care s-a oprit să facă baie a dispărut în  apele râului.

Bărbatul, care are aproximativ 40 de ani și este din localitatea Perieți, județul Olt, se întorcea dintr-o vizită pe care o făcuse alături de soție și de cumnat la Mânăstirea Brâncoveni, tot în județul Olt. În zona barajului Slătioara bărbatul și-a anunțat însoțitorii că vrea să facă baie, s-a oprit și s-a avântat în apele râului. Soția și cumnatul s-au alertat când nu l-au mai văzut pe bărbat și au chemat ajutoare.


“Soției bărbatului i s-a făcut rău și a fost transportată de bărbatul care o însoțea la spital. La fața locului se află și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, care așteaptă ca bărbatul să fie găsit, pentru a-i acorda îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJA Olt, medicul Marian Furtună.

Pompierii au început căutările la fața locului folosindu-se de o barcă pneumatică, însă urmează să ajungă și scafandri din echipele ISU Vâlcea, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier-major Alin Băsășteanu.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 22 septembrie 2018

Top