Pompierii au început căutările unui bărbat dispărut în apele râului Olt

Un apel la 112 a venit luni, 5 iunie 2017, puțin după orele 14,00, din Slătioara, din zona barajului de pe râul Olt, a anunţat că un bărbat care s-a oprit să facă baie a dispărut în  apele râului.

Bărbatul, care are aproximativ 40 de ani și este din localitatea Perieți, județul Olt, se întorcea dintr-o vizită pe care o făcuse alături de soție și de cumnat la Mânăstirea Brâncoveni, tot în județul Olt. În zona barajului Slătioara bărbatul și-a anunțat însoțitorii că vrea să facă baie, s-a oprit și s-a avântat în apele râului. Soția și cumnatul s-au alertat când nu l-au mai văzut pe bărbat și au chemat ajutoare.


“Soției bărbatului i s-a făcut rău și a fost transportată de bărbatul care o însoțea la spital. La fața locului se află și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, care așteaptă ca bărbatul să fie găsit, pentru a-i acorda îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJA Olt, medicul Marian Furtună.

Pompierii au început căutările la fața locului folosindu-se de o barcă pneumatică, însă urmează să ajungă și scafandri din echipele ISU Vâlcea, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier-major Alin Băsășteanu.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

26 iunie 2017

Gorj: Bărbat anchetat pentru fals şi uz de fals

Un şofer, de 42 de ani, din comuna gorjeană Aninoasa, este cercetat de poliţie, sub acuzaţiile de fals şi uz de fals. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari l-au identificat, la sfârşitul săptămânii trecute, în trafic, pe conducătorul ...

Sumarul ediției de marţi, 27 iunie 2017

Top