11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltAdjunctele de la IȘJ Olt s-au înscris din nou la concurs, după ce s-au retras în aprilie

Adjunctele de la IȘJ Olt s-au înscris din nou la concurs, după ce s-au retras în aprilie

Mariana Gheorghe și Florica Grecu, profesoarele care ocupă în prezent funcțiile de inspector școlar general-adjunct în cadrul IȘJ Olt, s-au înscris pentru susținerea concursului pe post, după ce, luna trecută, s-au retras după proba scrisă.

Ca și în aprilie, trei candidați s-au înscris în cursa pentru cele două posturi de inspector școlar general-adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Olt: Mariana Gheorghe (în funcție), Florica Grecu (în funcție) și Camelia Tița. Primele două s-au retras în aprilie, a fost explicația publică, după proba scrisă, deși în realitate punctajul nu le-ar fi permis să susțină interviul, iar Camelia Tița nu a trecut cea de-a doua probă, interviul.
Adjunctele în funcție mai au la activ, din toamna trecută, o renunțare de a se prezenta la concursul de director (Mariana Gheorghe), respectiv un examen picat, tot pentru postul de director (Florica Grecu). Sunt, în schimb, susținute politic de partidul aflat la guvernare. Grecu este cuscra (mama norei politicianului) senatorului și președinte al PSD Olt – Paul Stănescu, iar Mariana Gheorghe este consilier local la Balș și președinta organizației de femei a PSD Balș. Grecu a mai ocupat în cadrul IȘJ Olt postul de inspector de religie, pe care l-a și câștigat prin concurs, renunțând ulterior, pentru a se întoarce pe un post de conducere la un liceu din Corabia, iar Mariana Gheorghe a condus Inspectoratul de pe cea mai înaltă funcție, în guvernarea PDL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS