Noul subprefect de Olt și-a preluat oficial atribuțiile

Autori


Radu Ioniță este noul subprefect de Olt, acesta fiind astăzi învestit în funcție de secretarul de stat Mihai Dan Chirică. Ionuț Cotarcea s-a întors la Inspectoratul de Stat în Construcții.

 

Noul subprefect Radu Ioniță a renunțat, în urmă cu o săptămână, la calitatea de membru al ALDE Olt, pentru a putea ocupa funcția de subprefect, promisă, de altfel, partidului din care face parte. Prin demisie a pierdut și calitatea de consilier municipal la Slatina.

La învestirea în funcție, ceremonie care a avut loc marți, 23 mai 2017, după prânz, a luat parte secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne – Dan Mihai Chirică, prezenți în sala de videoconferințe a Prefecturii Olt fiind de asemenea șeful de  partid, totodată vicepreședinte al CJ Olt, Ioan Ciugulea, șeful Consiliului Județean Olt și președinte executiv al PSD Olt, Marius Oprescu și o mână de directori ai instituțiilor deconcentrate.


Ceremonia a fost extrem de scurtă, dându-se citire ordinelor de eliberare din funcție, respectiv numire în funcție, rostindu-se jurământul și scurte luări de cuvânt. Președintele  executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, vorbind despre „reîntregirea echipei“, a ținut să marcheze faptul că Radu Ioniță, deși este, teoretic, apolitic astăzi, face parte din coaliția aflată la guvernare.

Ionuț Cotarcea, numit subprefect în Guvernul Cioloș, se întoarce, astfel, în Inspectoratul de Stat în Construcții, pe o funcție de director, poziție pe care o ocupa anterior numirii sale, anul trecut, în funcția de subprefect.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 iunie 2018

Horoscop

Berbec Azi trebuie să fiţi prudent şi să nu vă asumaţi niciun risc, fiindcă nervozitatea vă poate pune în situaţii dificile. Dacă este posibil, ar fi bine să evitaţi să conduceţi maşina. Sunteţi predispus la mici accidente, care pot avea
19 iunie 2018

Horoscop

Berbec În prima parte a zilei este posibil să vă simţiţi plin de energie şi să vă dedicaţi unor activităţi care necesită efort fizic. Evitaţi suprasolicitarea, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Seara este posibil să fiţi invitat la

Sumarul ediției de joi, 21 iunie 2018

Top