10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUPDATE - Olt: Patru persoane lovite de o maşină pe o trecere de pietoni în Slatina

UPDATE – Olt: Patru persoane lovite de o maşină pe o trecere de pietoni în Slatina

UPDATE 17:02 Șoferul care a lovit pe o trecere de pietoni din centrul Slatinei patru persoane, trei femei și o copilă de 10 ani, are 60 de ani și avea permisul suspendat tot în urma unui accident rutier, circulând în baza dovezii eliberate de polițist. Bărbatul, Iulian Ciocloavă, ocupă funcția de director de producție în cadrul societății slătinene TMK Artrom. Rezultatul alcooltestului a fost negativ, din primele cerectări polițiștii stabilind că bărbatul nu a acordat prioritate de trecere celor patru victime, lovindu-le.
Una  dintre femei a ajuns în sectorul de Urgențe Majore al UPU, urmând să fie investigată, a  confirmat directorul medical al spitalului Județean de Urgență Slatina, medicul Cătălin Pătru. Celelalte două femei și fata de 10 ani nu au suferit răni grave.

Ora 15:36 Un bărbat aflat la volanul unui Ford  a lovit cu maşina, în urmă cu puţin timp, pe o trecere din centrul Slatinei patru persoane, trei femei de 42 și 46 ani și o copilă de 10 ani. Victimele au fost preluate de ambulanțe ale SAJ Olt și transportate la spital. Una dintre femei  a suferit traumatism cranio-cerebral, dar a fost preluată conștientă de la fața locului, deși sângera. Celelelate persoane au suferit traumatisme la gambă și la față, respectiv un atac de panică.
Reacția polițiștului ajuns  la fața locului a fost una surprinzătoare. „Ce faci, domnule, mai ai de gând să faci multe accidente? Nu ți-a spus, domne, și fiul dumitale să nu mai urci la volan? Arată-mi dovada, unde e dovada?“, a început polițiștul să-l chestioneze pe șoferul despre care martorii strânși pe trotuar spun că ar ocupa o funcție importantă în cadrul unei societăți slătinene de prestigiu.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, însă reprezentanții IPJ Olt încă nu au comunicat datele cu privire la cel vinovat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS