UPDATE – Olt: Bărbat inconștient, victimă a unui accident rutierUPDATE 21:40 Bărbatul rănit în accidentul de la Dăneasa a fost preluat de elicopterul SMURD și transferat la Craiova. Medicii de pe ambulanță au constatat că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar și o fractură deschisă la gambă.

Polițiștii au stabilit că victima, un bărbat de 67 ani, din Dăneasa, care circula pe bicicletă, a fost accidentată de un autoturism condus de un tânăr de 29 ani, de asemenea din Dăneasa. Victima a ieșit de pe un drum lateral fără prioritate, fiind lovită de autoturism.


Un bărbat a fost grav rănit într-un accident de circulație produs în această seară pe raza localității Dăneasa, satul Pestra, județul Olt. la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, din stația Drăgănești, care a solicitat în ajutor un echipaj cu medic. Este așteptat de asemenea un elicopter SMURD. Pacientul a fost găsit incoștient. Știre în curs de actualizare.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

18 octombrie 2017

Gorj: Accident rutier soldat cu trei victime în Defileul Jiului

Trei persoane au fost rănite în această dimineaţă, într-un accident rutier care a avut loc în Defileul Jiului. Potrivit poliţiştilor, un bărbat, de 41 de ani, din Lupeni, Hunedoara, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

Sumarul ediției de joi, 19 octombrie 2017

Top