10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Bărbat reţinut pentru că a şantajat două femei după ce le-a dat bani cu camătă

Olt: Bărbat reţinut pentru că a şantajat două femei după ce le-a dat bani cu camătă

Polițiștii din Olt și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat bănuit că ar fi șantajat două femei și le-ar fi cerut 4.500 de euro dobândă pentru bani dați cu camată.

Miercuri, 10 mai, pe raza orașului Corabia, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Olt și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, bănuit de șantaj și camătă. Acesta a fost surprins în timp ce primea 2.000 de euro, bani pe care i-ar fi pretins de la două femei, din localitatea Corabia, județul Olt.

Din cercetări a reieșit că, folosindu-se de amenințări, bărbatul le-ar fi solicitat victimelor, în total, 4.500 de euro, bani care ar fi reprezentat dobânda aferentă unor sume pe care acesta le-ar fi împrumutat celor două femei. Pentru documentarea întregii activități infracționale, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză, în urma căreia au fost ridicați 1.840 de euro şi documente din care ar fi reieșit impliocarea acestuia în cămătărie.
Față de bărbatul de 33 de ani, din localitatea Corabia, s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS