21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Accident cu trei răniți la Grădinari

Olt: Accident cu trei răniți la Grădinari


UPDATE 16:28 Polițiștii au stabilit că ambii șoferi au avut partea lor de vină. Astfel,  şoferul BMW-ului, un bărbat de 42 ani, din Grădinari, județul Olt, care circula pe ruta Drăgășani – Slatina, s-a angajat într-o depășire, nerespectând indicatorul de depășire interzisă, și a intrat în coliziune cu cel de-al doilea autoturism, condus de un bărbat de 26 ani, din Drăgășani, care la rândul său a efectuat un viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal continuu.

15:35 O familie, tatăl și doi copii, a fost rănită astăzi pe un drum din Olt, într-un accident cercetat încă la fața locului de polițiști.

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a petrecut marți după-amiază pe raza localității Grădinari, din județul Olt, în urma impactului trei persoane fiind transportate la spital. O Dacia Solenza și un autotrism BMW s-au lovit, în urma accidentului trei persoane din prima mașină fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina cu două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Olt și SMURD. Este vorba de un bărbat de 64 ani, care a suferit traumatisme la nivelul capului, de o femeie de aproximativ 30 de ani și de fratele acesteia, șoferul autoturismului, de vârstă apropiată, cei doi care de asemenea au suferit traumatisme sau acuzau dureri. Cei trei, membri ai aceleiași familii (tatăl, respectiv copiii acestuia), sunt din Drăgășani, județul Vâlcea.
 În cea de-a doua mașină se aflau de asemenea trei persoane, care însă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului, pentru a stabili cine se face vinovat de accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS