UPDATE Olt: Accident mortal de muncă, la societatea TMK Artrom din Slatina

sediul tmk - foto  www.tmk-artrom.eu

Un angajat a murit în incinta societății TMK Artrom din Slatina, în urma unui grav accident de muncă, care a avut loc în acestă dimineață. Apelul la 112 s-a efectuat în jurul orei 8:50, iar un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a intervenit la faţa locului. Pentru angajat nu s-a mai putut, însă, face nimic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

UPDATE: Din primele informaţii reiese faptul că angajatul lucra pentru o societate de construcţii care derula lucrări în cadrul firmei TMK Artrom. Conform purtătorului de cuvânt al ITM Olt, inspectorul Bogdan Ţucă, bărbatul monta un cuptor. Efectuând operaţiunea de tăiere a unui şurub de la reductor, s-a dezechilibrat şi a căzut în canalul fundaţiei cuptorului, la o adâncime de aproximativ 3 metri, pierzându-şi viaţa în urma impactului cu solul. La acest moment la faţa locului s-au deplasat atât inspectori ai ITM Olt, cât şi poliţişti şi procurori. Până în acest moment nu s-a stabilit dacă bărbatul lucra legal sau nu.
Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

26 mai 2017

Horoscopul de weekend

Berbec Finaciar se întrezăresc îmbunătăţiri, putând fi vorba atât de primirea drepturilor salariale, cât şi de negocieri fructuoase privind schimbarea condiţiilor de muncă sau a activităţii profesionale. Foarte important este anturajul apropiat, ...

Sumarul ediției de luni, 29 mai 2017

Top