Olt: Patru femei au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce o casă a luat foc

Autori


Un incendiu violent s-a produs, noaptea trecută, în localitatea Brebeni din județul Olt, la o casă cu trei camere. Pompierii au intervenit, aproximativ o oră, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, reușind să-l lichideze. Focul se propagase, la nivelul acoperișului, și la locuința vecină.

Au ars mobilier, îmbrăcăminte, aparatură electronică și electrocasnică din două încăperi, o cameră de locuit și o bucătărie, și aproximativ 100 m.p. la nivelul acoperișului. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la instalația din bucătărie.


Patru femei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Proprietara casei, de 86 ani, a fost transportată la spital, din cauza unui atac de panică, iar vecina acesteia a ajuns de asemenea la spital cu o plagă mușcată de câine. Alte două femei, care au suferit atacuri de panică, au fost asistate de echipajele de prim ajutor la fața locului.


Comenteaza acum

Alte stiri

14 iunie 2018

Patru gorjence de 100 de ani, premiate de autorităţi

Patru bătrâne de 100 de ani fiecare vor fi premiate joi de autorităţile din judeţul Gorj, în cadrul Programului „Anul Centenar“. Începând cu ora 10.00, în localitatea Ursați, se va desfășura o activitate în contextul derulării campaniei „O viață ...

Sumarul ediției de joi, 21 iunie 2018

Top