16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Bărbatul care a incendiat intenționat un apartament în Slatina a fost arestat preventiv

Olt: Bărbatul care a incendiat intenționat un apartament în Slatina a fost arestat preventiv


Bărbatul care sâmbătă, 22 aprilie 2017, a incendiat intenționat un apartament în Slatina, a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru furt calificat și distrugere. Polițiștii au stabilit că bărbatul de 33 ani, din Slatina, a pătruns în locuința unui cunoscut de-al său, un apartament cu patru camere situat într-un bloc din zona Aleea Tipografului, de unde a sustras un monitor de calculator, iar la plecare a incendiat mai multe obiecte inflamabile. Focul s-a extins rapid, mistuind bunurile din apartament, din cauza fumului degajat 30 de persoane fiind evacuate.
„În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 22 aprilie a.c., ar fi pătruns în apartamentul unei persoane, din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras un monitor pentru calculator, după care ar fi incendiat mai multe obiecte inflamabile din locuința respectivă.
Pe numele acestuia a fost emis, la data de 23 aprilie a.c., mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.“, a trnasmis IPJ Olt prin intermediul unui comunicat de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS