Olt: Polițiști agresați cu furca în timp ce interveneau pentru aplanarea unui conflict

Doi polițiști chemați să intervină marți, 18 aprilie, în a treia zi de Paște, pentru aplanarea unui conflict în comuna Milcov au fost agresați cu furca, unuia dintre aceștia provocându-i-se leziuni care necesită îngrijiri medicale.

În cursul zilei de marți, 18 aprilie, polițiștii din cadrul IPJ Olt au fost chemați să intervină într-un bar de pe raza localității Milcov, barmanul anunțând că un client provoacă scandal. Ajunși la fața locului, cei doi polițiști au fost agresați cu o furcă de cetățeanul aflat sub influența băuturilor alcoolice, unul dintre ei suferind leziuni care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale. „În fapt, s-a reţinut că, în cursul zilei de 18.04.2017, cei doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Olt, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, s-au prezentat la barul SC TUDOR ELFY FRESH SRL Milcov, întrucât s-a cerut intervenţia acestora de către barman, ca urmare a faptului că o persoană de sex bărbătesc (inculpatul TA), provoca scandal.

În acea împrejurare, victimele au fost ameninţate, iar una dintre acestea, respectiv V.A. a fost lovită cu o furcă de către inculpatul T.A., fiindu-i provocate leziuni traumatice pentru a căror vindecare i-au fost necesare 1-2 zile de îngrijiri medicale. Din constatările preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt rezultă că leziunea traumatică prezentată de către victima V.A.- agent de poliţie în cadrul I.P.J. Olt, a putut fi produsă prin lovire cu un corp ascuţit şi, ca distribuţie topografică, poate pleda pentru o leziune de apărare.“, precizează procurorii într-un comunicat de presă.


Vinovatul are 44 ani, este din localitatea Milcov, satul Ulmi, iar în antecedente are și alte fapte penale, inclusiv ultraj. Bărbatul a fost reținut miercuri-seară prin ordonanță a procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, iar astăzi urmează să fie prezentat judecătorului cu propunere de arest preventiv.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 17 august 2017

Top