Olt: Aplicaţia de programare on-line pentru înmatriculări auto a fost modificată pentru a creşte numărul programărilorPrefectul județului Olt a anunţat, astăzi, că aplicația de programare on-line pentru înmatriculări auto a fost din nou modificată, în sensul suplimentării numărului de poziții alocate pentru programări, începând cu data de 3 aprilie 2017 (câte zece locuri în fiecare zi a săptămânii, pentru „Ghișeul nr.2“ ). Modificarea aplicației va fi operațională începând cu data de 28 martie 2017. Pentru a preîntâmpina orice evenimente nedorite, la rubrica „Informații personale“ a fost introdus un nou câmp de completat – „Serie de șasiu“ – (număr de identificare).

Prefectura reaminteşte instrucțiunile pentru efectuarea unei programări:

1.Se selectează ghișeul;

2.Se alege data dorită;

3.Se alege ora dorită;


4.Acum sunt active câmpurile pentru datele personale, care vor fi completate. Toate câmpurile sunt obligatorii.

5.Se apasă butonul „Trimite”;

6.Se confirmă/anulează programarea apăsând link-ul primit în mesajul trimis la adresa de e-mail din formular.

Persoanele care au făcut programare prin sistemul e-tiketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

9 decembrie 2014

„Ora de Programare“ la Biblioteca „Aman“

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ din Craiova organizează astăzi, la ora 12.00, în Sala „Ștefan Ciuceanu“, evenimentul „Ora de Programare“. Acesta face parte din Campania Globală Hour of Code și reprezintă o introducere în ...

Sumarul ediției de duminică, 24 septembrie 2017

Top