Secretarul Primăriei Vădastra, dat dispărut în urmă cu o săptămână, a fost găsit mort, într-o fântână publică

Autori


Dan Roșioru, secretarul comunei Vădastra, din județul Olt, dat dispărut în 17 martie de rude, a fost găsit, astăzi, înainte de prânz, într-o fântână publică de pe raza localității.

„Este o fântână pe lângă care am trecut de atâtea ori, l-am căutat și cu căngile, dar…“, a fost tot ce a putut să spună sora celui dispărut, Stela Manea.

Femeia a relatat, anterior descoperirii cadavrului, că bărbatul a plecat de acasă miercuri, 15 martie, fiind văzut ultima dată pe drumul dintre Vădastra și Brastavățu de doi cetățeni care lucrau în vie. Timp de două zile rudele și cetățenii din comună l-au căutat neîncetat, după ce, speriată că fratele nu-i răspunde la telefon, Stela Manea a alertat pe toată lumea. Sora secretarului locuiește în Craiova, însă are o casă și la Vădastra, în aceeași curte cu fratele său. În 15 martie a sosit acasă, așa cum, de altfel, își anunțase fratele, însă pe acesta nu l-a găsit. A așteptat în acea zi până la ora 16,15 și l-a sunat din nou, însă telefonul era deja închis. Bărbatul, care în acea perioadă lipsise și de la serviciu, a plecat de acasă lăsând mașina în curte, cheile de la mașină pe pervazul ferestrei și toate documentele în mașină. „Mai ziceau unii că poate a plecat în stațiune, să se trateze. Păi, așa pleci, fără documente, fără nimic?!“, se-ntreba sora bărbatului, înainte ca acesta să fie găsit. După două zile de căutări cu forțe proprii, rudele au anunțat, în 17 martie, poliția. Și de poliție, mai declara Stela Manea, au fost nemulțumiți, pentru că nu au observat ca organele statului să fi efectuat cu adevărat căutări. „Ieri am depus plângere la Vișina și voi depune și la Corabia, pentru că nu mi se pare că-l caută“, spunea femeia chiar în dimineața zilei în care a fost găsit, după ce, ajutată de alte rude și de săteni, a bătut comuna și localitățile vecine, cu fotografia fratelui său în mână, doar-doar va primi vreo veste.


„Câtă durere s-o fi adunat în sufletul lui! El nu spunea, dar ceva-ceva se schimbase. Duminică-seara, înainte de dispariție, am vorbit cu el și l-am întrebat ce are, pentru că avea o voce schimbată. L-am întrebat dacă e supărat sau e bolnav. Mi-a închis telefonul“, a relatat sora, menționând că cel mai probabil schimbările survenite în viața fratelui său în ultima perioadă l-au afectat. Soția acestuia locuia în casa părintească, situată la aproximativ un kilometru distanță, iar singurătatea, mai credea sora, l-ar fi afectat pe bărbat. „Nu știu să fi avut problme la serviciu, domnul primar a spus că el era omul care avea grijă ca cei de acolo să nu greșească, era un om foarte corect“, a mai spus Stela Manea. Primarul Sorin Rădulescu, la rândul său, a confirmat că n-au existat la nivelul unității niciun conflict sau situație tensionată.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 23 aprilie 2018

Actualitate

» Ai prins hoții în magazinul tău? Riști o amendă de 10.000 de lei

Publireportaj

» Comunicat de presă privind lansarea proiectului cu titlul ”VALORIFICAREA AVANTAJULUI COMPETITIV al HOTELULUI FLORA din DROBETA TURNU SEVERIN”, SMIS 115681
» Cum alegem uşile de interior
» Finalizare implementare proiect – SC MIM DRAGON SRL

Local

» Firjiba, satul vâlcean unde mai locuiesc 19 oameni
» 30 de alergători amatori au strâns gunoaiele de pe digul Oltului

Dolj

» Fostul primar din Malu Mare, amendat pentru tentativă de omor
» Primăria Craiova cere Tel Drum 2,4 milioane de euro
» Sistem de irigat pista de biciclete, pe strada Râului
» Executor judecătoresc, condamnat la șapte ani și patru luni de închisoare
» Întreruperi energie electrică de mâine

Gorj

» Patronul Complexului de nunţi „Dumbrava“ poate plăti la jumătate amenda ITM pentru munca „la negru“
» Număr record de participanţi la Bursa locurilor de muncă
» Marea dezinsecţie la Rovinari, urmează municipiul Târgu Jiu
» Al patrulea centru SMURD din judeţ va fi deschis la Hurezani
» Asistentele din Spitalul Judeţean pleacă să protesteze la Bucureşti

Sport

» Voleibalistele de la „Fraţii Buzești“, la turneul final
» Băieții lui Pascu au coborât pe șase
» SCM cere să joace returul finalei Cupei EHF pe 15 mai
» România revine în elita tenisului
» Ridicați steagul și bifați victoria!
» Fotbal / Programe, clasamente, rezultate (20 – 23 aprilie)

Sanatate

» Cancerul mamar și chimioterapia

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top