24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltMisiuni de ordine publică executate de jandarmii olteni

Misiuni de ordine publică executate de jandarmii olteni

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat, în luna februarie, pe raza judeţului Olt pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea împreună cu Poliţia a peste 1100 patrule mixte, executarea a peste 260 misiuni de patrulare cu efective de jandarmi, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

Efectivele inspectoratului au executat 11 misiuni de asigurare a ordinii publice (la manifestări de protest) şi au executat 41 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică Olt, executori judecătorești, I.P.J. Olt).

Pe timpul misiunilor de ordine publică executate în luna februarie 2017, jandarmii olteni au aplicat 126  sancţiuni contravenţionale (22 avertismente şi 104 amenzi). Valoarea amenzilor este în cuantum de 43.500 de lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 65 infracţiuni, dintre care 20 în misiuni proprii şi 45 în cooperare cu Poliţia, cu 60 de autori identificaţi.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS