Olt: Șapte persoane reținute în urma furtului a 22 tone de aluminiu din incinta ALRO S.A.

DESEURI POZA


Doi angajați ai societății slătinene ALRO S.A. și trei ai firmei care asigură paza în cadrul aceleiași societăți, dar și alte două persoane din Slatina, au fost reținute astăzi de polițiști, în urma investigațiilor furtului descoperit în flagrant delict în 16 februarie 2017.

Persoanele reținute astăzi urmează să fie prezentate marți, 28 februarie, în fața judecătorului de la Judecătoria Slatina cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 16 februarie, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia a fost depistat un autocamion, încărcat cu cele 22 tone deșeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de proveniență.


Deșeurile din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei şi autocamionul au fost indisponibilizate.“, a transmis IPJ Olt.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

25 septembrie 2017

Horoscop

Berbec Răsturnările de situaţie suvenite la capitolul relaţii parteneriale sunt greu de descris în cuvinte. Probabil că astăzi se vor relua dezbaterile privitoare la detaliile unor proiecte profesionale sau personale în care sunteți implicat, de ...
24 septembrie 2017

Peste 170 de persoane, supravegheate judiciar în ultima săptămână

Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă. În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri ...

Sumarul ediției de marţi, 26 septembrie 2017

Top