Olt: Șapte persoane reținute în urma furtului a 22 tone de aluminiu din incinta ALRO S.A.

Autori


Doi angajați ai societății slătinene ALRO S.A. și trei ai firmei care asigură paza în cadrul aceleiași societăți, dar și alte două persoane din Slatina, au fost reținute astăzi de polițiști, în urma investigațiilor furtului descoperit în flagrant delict în 16 februarie 2017.

Persoanele reținute astăzi urmează să fie prezentate marți, 28 februarie, în fața judecătorului de la Judecătoria Slatina cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 16 februarie, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia a fost depistat un autocamion, încărcat cu cele 22 tone deșeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de proveniență.


Deșeurile din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei şi autocamionul au fost indisponibilizate.“, a transmis IPJ Olt.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 decembrie 2017

Persoane date în urmărire, depistate de poliţişti

186 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate în ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română. În perioada 8 – 14 decembrie, poliţiştii din ...

Sumarul ediției de duminică, 17 decembrie 2017

Top