24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Circulația feroviară, întreruptă între Caracal și Corabia

Olt: Circulația feroviară, întreruptă între Caracal și Corabia

În județul Olt, pentru intervalul 12 ianuarie, ora 8.00 – 13 ianuarie, ora 08.00, prognoza meteorologică indică că vremea va fi rece, geroasă mai ales la începutul intervalului. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări locale din sector vestic, mai ales în cursul zilei, atingând la rafală 45-50 km/h, spulberând zăpada. Temperatura aerului va continua să crească şi va avea valori maxime cuprinse între -5 şi -2 grade şi minime între -10 şi -7 grade. La începutul şi sfârşitul intervalului, izolat va fi ceaţă.
La această oră în județ nu există drumuri închise/blocate sau restricționate circulației rutiere, iar circulația feroviară este, în continuare, întreruptă între Caracal și Corabia.
Navigația pe fluviul Dunărea nu este permisă între km.1075 și 175, conform Avizului către navigatori nr.7/10.01.2017 al Căpităniei Zonale Giurgiu.
Referitor la alimentarea cu energie electrică a populației, conform ultimei raportări a furnizorului nu sunt localități nealimentate.
La nivelul municipiului Slatina, conform celor precizate de reprezentanții primăriei, în cursul nopții de 11/12 ianuarie au fost preluate și transportate în spațiul special amenajat 12 persoane, iar conform ultimei raportări a Direcției de Sănătate Publică Olt, la nivelul județului.
În cursul acestei dimineți Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință pentru a analiza situația privind reluarea în condiții de siguranță a cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar. Totodată s-au dispus măsurile specifice pentru prevenirea și limitarea efectelor fenomenelor meteorologie vizate pentru perioada imediat următoare (polei și vânt ce poate spulbera zăpada).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS