Misiuni de ordine publică executate de jandarmii olteniÎn luna decembrie 2016, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat pe raza judeţului Olt pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea împreună cu Poliţia a peste 1000 patrule mixte, executarea a peste 240 misiuni de patrulare cu efective de jandarmi, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

Efectivele inspectoratului au executat 100 misiuni de asigurare a ordinii publice (la manifestări culturale și pe timpul alegerilor parlamentare 2016) şi au executat 35 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică Olt, I.G.I., DSV OLT, ITM  Olt).

Pe timpul misiunilor de ordine publică executate în luna decembrie 2016, jandarmii olteni au aplicat 72  sancţiuni contravenţionale (15 avertismente şi 57 amenzi).


Valoarea amenzilor este în cuantum de 21.350 de lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 50 infracţiuni, dintre care 16 în misiuni proprii şi 34 în cooperare cu Poliţia, cu 61 de autori identificaţi.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 ianuarie 2018

Dezbaterea publică a bugetului local al Râmnicului pe anul 2018

Dezbaterea publică a proiectului de buget local a municipiului Râmnicu Vâlcea pentru anul 2018 va avea loc miercuri, 7 februarie, începând cu ora 18.00, la Cinematograful ”Geo Saizescu” din cartierul Ostroveni . Proiectul de buget local va fi ...
4 ianuarie 2018

Jandarmeria Olt asigură ordinea publică de Bobotează

Jandarmeria Olt va asigura, în perioada 6 – 7 ianuarie, ordinea publică la manifestările religioase și cultural artistice organizate cu ocazia sărbătoririi Botezului Domnului, la care se preconizează participarea unui număr mare de ...

Sumarul ediției de miercuri, 17 ianuarie 2018

Top