27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Cercetaţi pentru trafic de droguri de risc

Olt: Cercetaţi pentru trafic de droguri de risc

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Olt şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională, specializată în trafic de droguri de risc. Trei bărbați au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Olt au prins în flagrant delict 2 bărbați bănuiți că ar fi efectuat operațiuni ilicite cu droguri. Cei în cauză, de 21 și 36 de ani, au fost depistați într-o benzinărie din municipiul Caracal, județul Olt, într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria.
În urma controlului, asupra acestora au fost găsite aproximativ 300 grame de substanţă solidă de culoare maronie, posibil hașiș, 3 pliculețe şi aproximativ 2 grame de amestec de plante de culoare verde oliv, posibil cannabis.
Din cercetări a reieşit că drogurile, procurate din Italia, ar fi fost furnizate celor doi de un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Slatina, pentru a fi comercializate pe raza municipiului Caracal.
Față de cei 3 bărbați a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept, trafic de droguri de risc şi consum de droguri de risc.
De asemenea, la data de 24 decembrie, pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
La acțiune au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS