20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltTrei tineri au fost răniți într-un accident rutier la Corabia

Trei tineri au fost răniți într-un accident rutier la Corabia

 

 

Trei tineri au fost răniți și transportați la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc, în această dimineață, în jurul orei 05.00,pe DN 54, pe raza orașului Corabia. În accident a fost implicat un singur autoturism.

La fața locului au fost mobilizate resurse din cadrul ISU Olt, Garda de Intervenție Vișina, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță. Echipajele au găsit autoturismul răsturnat într-un șanț de pe margine șoselei, un pasager aflat pe bancheta din spate fiind încarcerat. Pentru extragerea tânărului, de 22 de ani, din comuna Grojdibodu, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie.

Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și traumatism toracic. Acesta a fost ttansportat la Spitalul Din Corabia, ulteriori fiind transferat la UPU Slatina. Ceilalți doi răniți, ambii din comuna Grojdibodu, șoferul, de 22 de ani, și celălalt pasager, de 19 ani, au fost transportați la spital. Primul la Spitalul Corabia și cel de-al doilea la UPU Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS