21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Foşti sau actuali manageri nu au reuşit să promoveze examenul pentru posturile de directori de şcoli

Olt: Foşti sau actuali manageri nu au reuşit să promoveze examenul pentru posturile de directori de şcoli

Rezultate surprinzătoare la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de directori şi directori adjuncţi ai unităţilor de învăţământ din judeţul Olt desfăşurată ieri. Potrivit site-ului gazetanoua.ro, mulţi dintre cei care nu au reuşit să promoveze examenul se numără foşti sau actuali manageri.

Potrivit rezultatelor afişate pe site-ul ISJ Olt, printre cei care au fost declaraţi respinşi la proba scrisă se numără directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Olt, care a reuşit să obţină doar 31,25 puncte, un fost inspector şcolar (31,875 puncte), dar şi directorii şcolilor Nr. 5 Slatina (30,625 puncte) şi „Vlaicu Vodă” Slatina (33,125 puncte).

În total, 50 de candidaţi au fost declaraţi respinşi, la proba scrisă. Ca să promoveze proba scrisă, candidaţii aveau nevoie de minimum 35 de puncte, din 50 posibile. 216 dosare de înscriere au fost validate, înainte de desfăşurarea concursului de miercuri, mai mulţi dintre candidaţi „alergând” după mai multe funcţii. 12 dintre ei, însă, nu s-au mai prezentat la concurs.

Aproape 80% dintre candidaţi au promovat examenul, iar acest lucru înseamnă că majoritatea managerilor vor rămâne pe funcţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS