11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: "Cupa Slatinei la Înot" se desfăşoară în noiembrie, într-un bazin acoperit

Olt: „Cupa Slatinei la Înot” se desfăşoară în noiembrie, într-un bazin acoperit

Primăria municipiului Slatina anunță derularea celei de-a treia ediții a manifestării sportive ”Cupa Slatinei la Înot”, programată a avea loc în intervalul 19-20 noiembrie. Scopul organizării acestui eveniment dedicat copiilor din municipiu cu vârste cuprinse între 8-17 ani constă în promovarea înotului pe plan local, verificarea nivelului de pregătire a practicanților acestui sport și formarea relațiilor prietenești între participanți.

Locul de derulare a manifestării este Bazinul Didactic acoperit de înot de pe strada Crișan (lângă sediul SC LOCTRANS SA), nr. 33B. La această competiție pot participa copiii școlari din municipiu (fete și băieți) care au viza medicală efectuată la zi, precum şi sportivi ai Bazinului de Înot din municipiu care au terminat cursurile de iniţiere. Ca și cerinţă obligatorie pentru participanți este că aceștia trebuie să prezinte la înscriere copie după certificatul de naștere / carte de identitate + adeverință medicală. Probele din cadrul concursului vor fi:  înot liber – 25 metri; bras – 25 metri;  spate – 25 metri; liber – 50 metri.

Înscrierile se vor face cel târziu până la data de 7 noiembrie, la sediul locului de desfășurare: Bazinul Didactic de Înot din localitate. Informații suplimentare în acest sens pot fi aflate la telefonul 0760.290.885. Regulamentul de desfășurare a competiției a fost aprobat în ședința de Consiliu Local din data de 27 septembrie a.c (H.C.L. nr. 135/2016). Suma alocată de la bugetul local pentru organizarea evenimentului este de 20.000 lei.
Toţi participanţii vor primi câte o medalie și diplomă de participare, iar cei mai buni vor fi recompensați cu diplome, medalii, trofee, echipamente şi accesorii sportive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS