Olt: Un bărbat a fost rănit grav într-un incendiu produs în comuna BăbiciuUn bărbat de 44 de ani a fost rănit grav în urma unui incendiu care i-a cuprins, ieri, locuinţa din localitatea Băbiciu (Olt). Pompierii de la Garda Stoeneşti au intervenit la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă.

În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta la materialele textile aflate în apropierea unei sobe, cu degajări mari de fum. Proprietarul locuinţei prezenta arsuri, de gradul II şi III, pe circa 60-70 % din suprafaţa corporală şi a fost transportat la CPU Caracal.


Incendiul nu a produs pagube importante, fiind distruse materiale textile aflate în apropierea unei sobe. Cauza probabilă a incendiului este folosirea subsţantelor combustibile pentru aprinderea focului.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

22 octombrie 2017

Incendiu de vegetație uscată în Apuseni

Zeci de pompieri militari, carora li s-au alaturat si cativa voluntari, intervin duminica pentru stingerea unui incendiu care a cuprins in jur de zece hectare de vegetatie uscata, litiera de padure si doboraturi pe raza comunei Salciua, asezata ...
21 octombrie 2017

Gorj: Incendiu pe munte, la Stăneşti

  Un incendiu s-a produs astăzi în zona montană a comunei gorjene Stăneşti. La locul incendiului se află 15 pompieri şi 40 de localnici din comunele Stăneşti şi Runcu. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, incendiul a afectat ...

Sumarul ediției de duminică, 22 octombrie 2017

Top