Olt: Accident soldat cu trei răniţi la Găneasa

Autori


Un accident rutier în care au fost rănite trei persoane a avut loc astăzi, în jurul orei 11.00, în  în comuna Găneasa (Olt). În accident au fost implicate un TIR și un autoturism, iar persoana care a apelat numărul 112 a anunțat și victime încarcerate. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe cu medic la la Serviciul de Ambulanță.


În urma accidentului au rezultat trei victime, toate cu domiciliul în județul Cluj, un bărbat, în vârstă de 64 de ani, politraumatizat prin accident rutier, o femeie, în vârstă de 62 de ani, cu traumatism cranio-cerebral acut deschis și comoție cerebrală și o femeie, în vârstă de 81 de ani, cu dureari lombare și dureri la umărul stâng. Toate victimele erau conștiente și au fost transportate la UPU Slatina.


Comenteaza acum

Alte stiri

23 februarie 2018

9.500 de sancţiuni contravenţionale, aplicate în 24 de ore

Peste 12.000 de polițiști au fost, ieri, în teren și au desfășurat activități pentru creșterea siguranței cetățenilor. Polițiștii au intervenit la peste 2.300 de evenimente, au aplicat peste 9.500 de sancţiuni contravenţionale și au constatat ...
20 februarie 2018

Accident cu o victimă la Gura Văii

Un grav accident rutier s-a petrecut, ieri-dimineaţă, pe DN 6, în afara localității Gura Văii, în zona tunelului Bahna. Potrivit IPJ Mehedinţi, în accident a fost implicat un singur autovehicul, condus de un şofer de 30 de ani, din Orşova.

Sumarul ediției de sâmbătă, 24 februarie 2018

Top