Sanitas Olt ameninţă cu protesteReprezentanţii Sanitas Olt susţin că vor organiza pichetări la mai multe instituţii din Capitală, dacă nu vor fi rezolvate inechităţile categoriilor profesionale ce au fost omise din Ordonanţele 20 şi 43, informează Gazeta Nouă.

Liderul Sanitas Olt, Roxana Dumitrescu, a precizat că a fost stabilit un calendar de acţiuni, în fiecare marţi fiind organizate pichetări.


„Pe 31 octombrie se va intra în grevă generală, dar până atunci se va derula un calendar de acţiuni care se numesc generic «Marţea Sanitas», adică în fiecare marţi se vor organiza pichetări la Ministerul Sănătăţii, Ministerul Muncii, Finanţe, la Parlament, urmând greva japoneză. Doleanţele noastre se referă la Ordonanţele 20 şi 43. Cerem eliminarea inechităţilor categoriilor profesionale care au fost omise, adică personalul TESA din spitale şi cei din asistenţă socială, care nu au fost introduse în aceste ordonanţe”, a spus pentru Gazeta Nouă Roxana Dumitrescu.


Comenteaza acum

Alte stiri

14 iunie 2018

Greva foamei la Târgu Jiu

Un cetăţean a intrat joi în greva foamei în Piaţa Prefecturii din municipiu. Ion Paliţă este nemulţumit de câeva decizii ale instanţelor de judecată şi a decis să nu îşi mai caute dreptatea prin instituţii, ci să iniţieze un protest

Sumarul ediției de luni, 18 iunie 2018

Top