Sanitas Olt ameninţă cu proteste

Reprezentanţii Sanitas Olt susţin că vor organiza pichetări la mai multe instituţii din Capitală, dacă nu vor fi rezolvate inechităţile categoriilor profesionale ce au fost omise din Ordonanţele 20 şi 43, informează Gazeta Nouă.

Liderul Sanitas Olt, Roxana Dumitrescu, a precizat că a fost stabilit un calendar de acţiuni, în fiecare marţi fiind organizate pichetări.

„Pe 31 octombrie se va intra în grevă generală, dar până atunci se va derula un calendar de acţiuni care se numesc generic «Marţea Sanitas», adică în fiecare marţi se vor organiza pichetări la Ministerul Sănătăţii, Ministerul Muncii, Finanţe, la Parlament, urmând greva japoneză. Doleanţele noastre se referă la Ordonanţele 20 şi 43. Cerem eliminarea inechităţilor categoriilor profesionale care au fost omise, adică personalul TESA din spitale şi cei din asistenţă socială, care nu au fost introduse în aceste ordonanţe”, a spus pentru Gazeta Nouă Roxana Dumitrescu.


Comenteaza acum

Alte stiri

15 septembrie 2016

Medicii şi asistenţii ameninţă cu greva

Angajaţii din sistemul sanitar se pregătesc de grevă. Doctorii şi asistenţii medicali sunt nemulţumiţi de diferenţele mari de salarizare din sistemul bugetar. SANITAS ameninţă cu proteste dacă Ministerul Sănătăţii nu vine cu o soluţie. ...

Sumarul ediției de vineri, 30 septembrie 2016

Top