6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Un bărbat a murit, iar alte opt persoane au fost rănite într-un accident produs pe DJ 546

Olt: Un bărbat a murit, iar alte opt persoane au fost rănite într-un accident produs pe DJ 546

Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit, noaptea trecută, în jurul orei 01.15, pe drumul județean 546, între localitățile Slatina și Brebeni, la un accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau nouă persoane, iar impactul a fost frontal. Persoana care a apelat numărul de urgență a anunțat că două dintre victime erau încarcerate.

În momentul sosirii echipajelor la fața locului, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale. Pasagerul de pe scaunul din dreapta-față al aceluiași autoturism a fost găsit încarcerat, prins cu picioarele sub bordul vehiculului. Echipajele de descarcerare au îndepărtate mai multe elemente de caroserie pentru extragerea bărbatului, în vârstă de 30 de ani și l-au predat echipajelor medicale. Pompierii de la descarcerare au acționat și pentru extragerea bărbatului decedat din autovehicul. Opt persoane au ajuns la UPU Slatina. Este vorba despre bărbatul încarcerat, în vârstă de 30 de ani, conștient, politraumatizat prin accident rutier, soția acestuia, în vârstă de 22 de ani, cu traumatisme la coloana vertebrală, traumatism abdominal și traumatism la membrul superior stâng, copilul acestora, în vârstă de cinci luni, cu traumatism cranio-cerebral, dar și cei cinci tineri, cu vârste între 17 și 18 ani, aflați în cel de-al doilea autoturism implicat în accident, conștienți, politraumatizați prin accident rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS