10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Șase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN70

Olt: Șase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN70

Șase persoane, printre care doi copii, au fost rănite în urma unui accident care a avut loc între localitățile Caracal și Stoenești.

Echipajul SMURD Caracal a intervenit în această dimineață, în jurul orei 08.00, pe drumul european 70, între localitățile Caracal și Stoenești, la un accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane ( doi minori și patru adulți ). În sprijinul salvatorilor SMURD au venit trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

La CPU Caracal au fost transportate cinci victime, toate conștiente. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu traumatism la coloana cervicală și multiple excoriații; un copil, în vârstă de șase luni, cu traumatism cranio-facial; o femeie, în vârstă de 46 de ani, cu traumatism abdominal; un copil, în vârstă de 3 ani, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept (femur) și un bărbat, în vârstă de 32 de ani, politraumatizat. La fața locului a fost asistat și un bărbat, în vârstă de 49 de ani, cu excoriații la membrele inferioare, care a refuzat transportul la spital.

Cei doi minori și părinții acestora, femeia, în vârstă de 26 de ani și bărbatul, în vârstă de 32 de ani, au fost transferați de echipaje SAJ la UPU Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS