10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Se continuă lucrările de efectuarea a marcajelor rutiere pe străzile recent asfaltate

Olt: Se continuă lucrările de efectuarea a marcajelor rutiere pe străzile recent asfaltate

Primăria municipiului Slatina a anunțat continuarea lucrărilor de efectuare a marcajelor rutiere pe străzile recent asfaltate Primăverii, Artileriei și Cornișei. Astfel, după ce, în ultimele săptămâni, au fost realizate trecerile pietonale supraînălțate de pe cele trei artere, în zilele ce urmează va avea loc ultima etapă a marcajelor rutiere – trasarea locurilor de parcare și a marcajelor longitudinale.
Astfel, miercuri, 29 iunie, se vor desfășura lucrări de efectuare a marcajelor rutiere pe strada Primăverii, respectiv tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza și cea cu strada Crișan (policlinica Helios).
Proprietarii de autovehicule care obișnuiesc să parcheze pe lungimea tronsonului menționat trebuie să le mute în ziua respectivă, aceasta pentru a permite efectuarea cu rapiditate a marcajelor rutiere.
Lucrările de realizare a marcajelor rutiere vor continua în zilele următoare pe toată lungimea străzii Primăverii urmând ca, de luni – 4 iulie, aceleași lucrări să fie realizate și pe străzile Artileriei și Cornișei, recent modernizate prin asfaltare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS