5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltPeste 160 de jandarmi au acţionat zilnic în județul Olt

Peste 160 de jandarmi au acţionat zilnic în județul Olt

Peste 160 de jandarmi au acţionat zilnic, în martie, la nivelul judeţului Olt, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, paza și protecția instituțională, activităţile însumând 10 misiuni de asigurare a ordinii publice, participarea la peste 600 misiuni de menţinere a ordinii publice, 56 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică, Inspectoratul Teritorial de Muncă, executori judecătoreşti), paza și protecția obiectivelor din competență și asigurarea ordinii interioare la sălile de ședință ale instanțelor judecătorești.

Pe timpul executării misiunilor, în luna martie a.c. jandarmii olteni au aplicat 183 sancţiuni contravenţionale (29 avertismente şi 154 amenzi).  Valoarea amenzilor este în cuantum de 47.950 de lei.
De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 63 infracţiuni, dintre care 25 de către patrulele/echipajele constituite din jandarmi şi 38 în cooperare cu Poliţia, cu 57 autori identificaţi.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS