6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: O singură persoană mai este internată, în urma accidentului în care a fost implicat un microbuz cu 20 de pasageri

Olt: O singură persoană mai este internată, în urma accidentului în care a fost implicat un microbuz cu 20 de pasageri

Unul dintre cei 12 răniți în accidentul rutier de sâmbătă seara în care a fost implicat un microbuz a rămas internat, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) și Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, potrivit Agerpres.

Persoana rămasă sub supraveghere medicală este dintre pasagerii din microbuz, un bărbat de 42 de ani, din comuna Mărunței. El a fost internat la secția Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu fractură la umărul drept.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Claudia Radu, polițiștii au stabilit că microbuzul a fost acroșat de un automobil, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat.

Automobilul care a lovit microbuzul era condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Slatina. Acesta s-a angajat în depășirea microbuzului, iar la revenirea pe sensul de mers l-a acroșat în partea din stânga-față. Microbuzul a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat. În microbuz se aflau 20 de persoane.

La fața locului s-au deplasat patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și un echipaj SMURD, care au găsit microbuzul răsturnat și toți pasagerii în afara autovehiculului.

După triaj, pentru că s-a constatat că sunt rănite mai mult de zece persoane, a fost solicitată și autospeciala SMURD pentru transport victime multiple. Ambulanțele au transportat la spital 10 persoane, șase bărbați și patru femei, cu vârste între 19 și 55 de ani. Acestea nu prezentau răni care să le pună viața în pericol. La fața locului a fost asistată o femeie care a refuzat transportul la spital. La o oră după producerea accidentului, alți doi pasageri din microbuz, doi bărbați din Coteana, s-au prezentat la spital având traumatisme minore.  În această cauză poliția efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS