10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Doi tineri au murit și alți patru au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Olt: Doi tineri au murit și alți patru au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit în această dimineață, în jurul orei 04.15, pe DJ 546, pe raza comunei Curtișoara, la un accident rutier grav. Persoana care a apelat numărul unic 112 a anunțat trei victime încarcerate și un singur autoturism implicat.

În cel mai scurt timp au fost alocate forțe și mijloace din cadrul SMURD Slatina, un echipaj de prim ajutor și un echipaj pentru descarcerare, încadrate cu șase paramedici și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

Echipajele sosite la fața locului au găsit autoturismul în afara carosabilului, răsturnat, iar persoanele care se aflaseră în mașină au fost găsite în afara acesteia.  Din accident a rezultat decesul a doi pasageri, M. Adriana, de 21 ani, și M. Viorel, de 21 ani, ambii din municipiul Slatina, rănirea a altor trei pasageri în autoturism, Z. Loredana, de 22 ani, D. Liliana, de 22 ani, M. Remus, de 25 ani, toți din aceeași localitate, transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, precum și a tânărului care conducea autoturismul, care nu a necesitat internare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice .

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS