20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltJandarmi olteni înaintaţi în grad

Jandarmi olteni înaintaţi în grad

În cadrul unei festivităţi organizate astăzi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, cei mai merituoşi jandarmi au fost recompensaţi.
Cu prilejul Zilei Naţionale a României, nouă cadre ale Jandarmeriei Olt – doi ofiţeri şi şapte subofiţeri, care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuţiilor şi pregătire profesională, au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.
Noile grade au fost înmânate celor recompensaţi de către inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt – colonel Tudor-Dorel Drejoi.

Au fot înaintaţi de la gradul de maior la gradul de locotenent-colonel – 2 ofiţeri, de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant – 5 subofiţeri şi de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major – 2 subofiţeri.
Totodată, pentru rezultatele obţinute în îndeplinirea misiunilor specifice, alţi 35 de ofiţeri şi 74 de subofiţeri au fost recompensaţi de către conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt cu mulţumiri, felicitări şi citarea prin ordin de zi pe unitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS