scathd.com
boxfetish.net
extremeclip.net

Olt: Șase localități sunt afectate de inundațiiJudețul Olt se află astăzi, în intervalul 9.00 – 18.00, sunt incidența unei avertizări hidrologice Cod Galben. Sunt vizate scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri, cu posibile depășiri ale cotelor de atenție.

Centrul Operațional al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt a trimis avertizarea către Comitetele Locale pentru Situații de Urgență ale celor 112 localități din județ și către instituțiile care fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.


La această oră, echipajele ISU Olt intervin pentru asanarea apei din mai multe gospodării. Localitățile afectate sunt Slatina, Balș, Perieți, Movileni, Strejești și Valea Mare. În aceste localități acționează 20 de pompieri, cu patru autospeciale de intervenție și patru motopompe. Nu sunt locuințe afectate.


Comenteaza acum

Alte stiri

10 noiembrie 2017

O noapte la URGENŢĂ

După o zi stresantă la serviciu abia aștept să ajung acasă că să mă odihnesc și să mai uit de problemele care nu-mi dau pace în această perioadă, odată cu lansarea noului produs pe liniile de fabricație. Dau să pornesc

Sumarul ediției de duminică, 19 noiembrie 2017

Top