11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Geantă pierdută, predată de jandarmi proprietarului

Olt: Geantă pierdută, predată de jandarmi proprietarului

Jandarmii care execută serviciul la Tribunalul Olt au predat, astăzi, unui cetăţean din municipiul Caracal, geanta cu documente pe care acesta o pierduse în urmă cu două zile.

Luni, 5 octombrie, după terminarea unei şedinţe de judecată şi plecarea celor prezenţi la proces, efectivele de jandarmi care asigură paza şi protecţia Tribunalului Olt au efectuat verificarea sălii unde s-a desfăşurat şedinţa, ocazie cu care au găsit pe o banchetă, o geantă din material textil de culoare neagră. În prezenţa unui martor asistent, jandarmii au procedat la ridicarea şi verificarea sumară a conţinutului genţii, în care au găsit diferite înscrisuri, un MP4 player şi mai mulţi suporţi de memorie (CD, memory stick).
Pornind de la înscrisurile găsite, jandarmii au reuşit identificarea persoanei în cauză, acesta fiind un bărbat de 55 de ani din municipiul Caracal, judeţul Olt, care azi s-a deplasat la Tribunalul Olt pentru a-şi recupera bunurile pierdute. Geanta cu toate bunurile i-a fost predată pe bază de proces verbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS