5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Activități recreativ-educaționale la Centrul Social din Grădinari

Olt: Activități recreativ-educaționale la Centrul Social din Grădinari

Copiii de la Centrul Social Multifuncțional din localitatea Grădinari, judeţul Olt, al Arhiepiscopiei Craiovei au participat în această perioadă la o serie de activități recreativ-educaționale. De exemplu, beneficiarii Centrului au fost implicați în atelierul de olărit în cadrul căruia au deprins arta acestui meșteșug și au creat vase din lut, activitate care a avut ca scop conservarea valorilor și tradițiilor românești.

O altă activitate folositoare a fost sesiunea de informare privind siguranța în trafic, coordonată de agentul șef de poliție Eugen Vatu, care le-a transmis celor mici informații și sfaturi privind comportamentul în trafic și alte teme pentru siguranța acestora.

Sănătatea dentară a fost o altă acțiune desfășurată la Centrul Social Multifuncțional, acţiune care a urmărit conștientizarea copiilor cu privire la importanța sănătății orale și la factorii de risc, precum și posibilitățile de prevenire ale problemelor de sănătate orală. Un eveniment deosebit a fost prezența în mijlocul copiilor a Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, care i-a binecuvântat pe cei mici și a rostit un cuvânt de învățătură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS