16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltO fetiță de trei ani din Olt a ajuns la spital, după ce a căzut într-un cazan în care fierbea ţuică

O fetiță de trei ani din Olt a ajuns la spital, după ce a căzut într-un cazan în care fierbea ţuică

ambulanta-fetita-tibana-moarta-miruna-un-an

O fetiţă de trei ani din judeţul Olt a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi pe 20% din suprafaţa corpului, după ce a căzut într-un cazan în care fierbeau fructe pentru ţuică, transmite realitatea.net. Se pare că fetiţa a mers cu mama ei la o vecină care fierbea prune pentru ţuică, iar micuţa s-a îndepărtat doar câţiva metri de lângă femeie, s-a împiedicat şi a căzut în cazanul aflat pe foc. Copila a fost dusă de urgenţă cu ambulanţa la spitalul din Slatina, de unde a fost transferată la Bucureşti. ”Pacienta prezenta arsuri prin contact cu lichid fierbinte de gradul doi pe 12-20 la sută din suprafaţa corporală. S-a făcut solicitare de ambulanţă aeriană. Din motive tehnice nu s-a putut face transferul cu ambulanţa aeriană”, a declarat directorul medical al Spitalului Slatina, Cătălin Pătru.

Pacienta a ajuns până la urmă cu o autospecială la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Între timp, în localitatea Dobrun, unde locuieşte fetiţa, autorităţile au demarat o anchetă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS