10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: O adolescentă a murit într-un accident rutier la Recea

Olt: O adolescentă a murit într-un accident rutier la Recea

O adolescentă de 16 ani, din comuna olteană Perieţi, şi-a pierdut viaţa, azi noapte, după ce autoturismul în care se afla ca pasager pe bancheta din spate a fost implicat într-un accident rutier petrecut în localitatea Recea, în zona Hergheliei Slatina.

Potrivit primelor informaţii, în autoturism se aflau cinci persoane – tânăra de 16 ani şi patru băieţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani. Tinerii veneau din comuna Perieţi şi se îndreptau spre Slatina. Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră, se pare că şoferul maşinii, de 19 ani, fratele adolescentei,  a încercat să ocolească un câine, însă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat de câteva ori în afara părţii carosabile. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Descarcerare al pompierilor slătineni, salvatorii găsind fata încarcerată în autoturism. Din păcate, între timp, ea îşi pierduse suflarea. Cei patru tineri au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind răniţi.
„În autoturism se aflau cinci persoane. Minora de 16 ani, pasageră în autoturism pe bancheta din spate a fost găsită decedată. În urma impactului, celelalte patru persoane au fost rănite”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS