10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltO femeie din Olt a murit, iar alte trei persoane au fost rănite grav într-un accident la Sibiu

O femeie din Olt a murit, iar alte trei persoane au fost rănite grav într-un accident la Sibiu

Un accident mortal a avut loc, marţi dimineaţă, în jurul orei 5:00, pe DN 14, în judeţul Sibiu. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane au fost rănite grav.

Potrivit poliţiştilor, acest accident mortal a avut loc la Km 41+100 m, în localitatea Axente Sever. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii Serviciului Rutier au stabilit faptul că un bărbat de 36 de ani, domiciliat în judeţul Olt, în timp ce conducea autoturism pe DN 14, având direcţia de deplasare Sibiu – Mediaş, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului a rezultat decesul unei femei de 69 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă, precum şi rănirea gravă a conducătorului auto şi a celor doi pasageri aflaţi pe locurile din spate (73 şi 42 de ani), toţi domiciliaţi în judeţul Olt”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, potrivit romaniatv.net. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în cazul acestui accident mortal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS