3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltConcurs pentru ocuparea funcţiilor vacante de la instanţele şi parchetele din judeţul Olt

Concurs pentru ocuparea funcţiilor vacante de la instanţele şi parchetele din judeţul Olt

csm

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) organizează în această perioadă concurs pentru ocuparea mai multor posturi care sunt în prezent vacante la instanţele din judeţul Olt. Potrivit adevarul.ro, pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Olt s-au înscris la concurs judecătorii Liliana Oprea – care lucrează în cadrul instituţiei, şi Ionel Grigorie, fost purtător de cuvânt al aceleiaşi instituţii, în prezent magistrat la Curtea de Apel Craiova.

De asemenea, este scoasă la concurs şi funcţia de preşedinte al Judecătoriei Balş, unde candidează judecătoarea Oana-Mihaela Pretorian de la Tribunalul Olt.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt figurează şi el cu posturi libere pe lista CSM. Funcţia de prim-procuror este vacantă, pentru acest post candidând procurorul Elena Anca Anuţa. Aceasta ocupă deja postul menţionat cu delegaţie de la 1 ianuarie a.c., după ce fostul şef al instituţiei, Otilia Chiriţă, a promovat în funcţia de judecător la Tribunalul Olt.

În judeţul Olt mai sunt vacante funcţiile de vicepreşedinte al Judecătoriei Caracal şi funcţia de prim-procuror al la Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Candidaţii pentru funcţiile de conducere menţionate urmează să susţină duminică, 14 iunie, testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane. Rezultatele se vor afişa pe data de 24 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS